Hopp til innholdet

Bestill foredrag

Det er store mørketall knyttet til unges opplevelser i forbindelse med digital mobbing, seksuelle overgrep og vold i nære relasjoner. Erfaring viser at ungdom i alderen 12 – 19 år har et stort informasjonsbehov rundt disse vanskelige temaene. 

I dette foredraget ser vi nærmere på temaer om ungdom, nettvett og forebygging av overgrep, digital mobbing, grooming, definisjoner av krenkende materiale, straffbarhet ved spredning av nakenbilder og informasjon om apper og nettsider med gode tips og råd. Foredraget tilrettelegges i forhold til om det er for elever på ungdomsskoler, videregående skoler eller folkehøgskoler.

Undervisningen varer i en time med en Power Point-presentasjon som hjelpemiddel. Lenke til presentasjonen legges ut på nettsiden i etterkant, slik at elever og lærere kan gå igjennom den for å repetere innholdet, hvis ønskelig. De to bøkene Vett på nett og Nettsmart er anbefalt litteratur.

Pris: Kr 6.000,- inkludert klassesett av boken Nettsmart. Sjekk når det er ledige dager i kalenderen, og vær kjapp med å legge inn bestilling, for dagene fylles fort opp!

Spesialtilbud: Kr 2.000,-
Varighet 1 time + tid til spørsmål.
Sjekk når det er ledige dager i kalenderen, og vær kjapp med å legge inn bestilling, for dagene fylles fort opp!

Laster kalender...
Powered by Booking Calendar
captcha